Subotica 90.7 MHz       Sombor 95.7 MHz       Novi Sad 90.0 MHz       Niš 102,7 MHz

Fra Amando Trujillo Cano posjetio nadbiskupa Hranića

Fra Amando Trujillo Cano posjetio nadbiskupa Hranića

Generalni ministar franjevaca trećoredaca fra Amando Trujillo Cano, u sklopu kanonske vizitacije, posjetio je u utorak, 17. rujna đakovačko-osječkog nadbiskupa Đuru Hranića, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Zajedno s njime, na susret su došli i fra Matej Jovanovac, tajnik pri vizitaciji i fra Marko Neretljak, župnik Župe sv. Josipa Radnika u Belišću. Razgovarali su o djelovanju franjevaca trećoredaca u Župi sv. Josipa Radnika u Belišću u kojoj trenutačno djeluju dvojica franjevaca trećoredca i jedan đakon. Nadbiskup Hranić upoznao je generalnog ministra sa stanjem u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji kao i o broju župa i svećenika u njoj. Zahvalio je ministru Canu na dugogodišnjoj nazočnosti franjevaca trećoredaca u Belišću s kojima nadbiskupija njeguje kvalitetnu suradnju. U sklopu susreta obišli su Nadbiskupski dom i katedralu.

20 rujna 2024

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti