Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Podrška

Radio Marija je moderno sredstvo evangelizacije s jednim ciljem: širiti Evanđelje – Radosnu vijest – Božju Riječ svim ljudima putem radio valova. Vjerujemo da je ovo sredstvo, koje smo dobili na poklon, Božji dar i da Blažena Djevica Marija vodi naš projekat. Trudimo se biti instrumenti u Njenim rukama, kako bi ostvarili Božju volju. Ne možemo, znači, govoriti o nekom običnom radiju, o nekom svjetovnom projektu koji bi imao za cilj profit ili što drugo. To se jasno očituje i po programskoj shemi. Nema reklama, nema politiziranja, negativnih i destruktivnih kritika i emisija. Želimo širiti radost, mir i poruku: ne bojte se, Bog je s nama, Isus je otkupio svijet! Trudimo se da se ova poruka čuje i osjeti u svakoj emisiji, svakoj pjesmi, u svakom glasu.

RADIO MARIJA ŽIVI OD DAROVA SVOJIH SLUŠATELJA. Tri su načina konkretne pomoći: molitva, volonterski rad i novčani dar. Svi vi, koji ste bolesni, prikažite svoje patnje za Radio Mariju, vi koji ste u mogućnosti, javite se za pomoć kao volonteri, uplatite svoje donacije na naš račun i ako je mali iznos pošto je to veliki dar za nas. Upišite se među prijatelje Radio Marije da bi dobijali sva izdanja i obaveštenja, a javite i svojim poznanicima i prijateljima da učine isto.

Zahvaljujemo svima onima koji nas pomažu. Svima koji mole za Radio Mariju, svima koji besplatno rade za Radio Mariju i svima koji daju novac za Radio Mariju. Ne zaboravimo da svojim prilogom pomažemo širenje Božje Riječi. Pomažemo da poruka Evanđelja dođe do više ljudi, do mnogih slušatelja. To je naš zajednički cilj.

Neka dobri Bog nagradi sve one koji pomažu Radio Mariju i neka im On bude nagrada!

 

Svoj doprinos možete uplatiti na broj računa:
160-324873-16 Banca Intesa a.d.
Prima: Udruženje Marija, Matije Gupca 10, 24000 Subotica

Za uplate iz inostranstva (EUR) pratite uputstva naše banke:
56: Intermediary: BCITITMM, INTESA SAN PAOLO SPA, MILANO, ITALY
57: Account with institution: DBDBRSBG, BANCA INTESA AD, BEOGRAD,
MILENTIJA POPOVICA 7B, BEOGRAD REPUBLIKA SRBIJA
59: Beneficiary: /RS35160005080000224668, MARIJA UDRUZENJE

Želite li primati časopis i druga izdanja Radio Marije?
Pošaljite nam svoju adresu na: radiomarija.srbija@yahoo.com
i upišite se među prijatelje Radio Marije.

Želite li pomagati kao volonter?
Javite nam se!  Za područje Subotice telefon 024/600-099  ili osobno
u studiju: Matije Gupca 10, Subotica.