Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz

Studio Subotica – centralni studio

Od 2004. godine sjedište i centralni studio Radio Marije Srbije se nalazio u Novom Sadu, Koste Abraševića 16. Studio Radio Marije Srbije je bio smješten u franjevačkom samostanu «Sv. Ivan Kapistan», Cara Dušana 4 u Novom Sadu.

porta

Od 2015. godine, nakon preseljenja udruženja u Suboticu, studio Radio Marije Srbije u tom gradu funkcionira kao centralni studio, u ulici Matije Gupca 10. Pored studija za audio produkciju, ureda, unutar prostorija nalazi se i kapelica iz koje se često prenosi Sveta misa, molitva krunice, križnoga puta i klanjanje pred Presvetim Oltarskim sakramentom. Kapelica je otvorena i za one koji žele u miru i tišini moliti.

on air

Na samom ulazu u naše prostorije, vredni volonteri dočekuju goste i naše drage slušatelje, koji vrlo rado dolaze i ostaju sa nama uz čašicu dobrog razgovora.

gest room

U subotičkom studiju Radio Marije djeluju Marina Vincer, Darko Temunović, Miroslav Stantić i Dario Marton te gl. i odg. urednik mons. dr Andrija Anišić i Nikola Jaramazović, koordinator.

kapela

U studiu Radio Marije u Subotici aktivna je i čitava ekipa volontera koji pomažu u prijenosu emisija, svetih misa, najavljivanja događaja i sl.
Uz pomoć mobilnih studija, crkveni život Subotice i okoline je moguće pratiti putem valova Radio Marije, tako studio doprinosi širenju Radosne Vijesti.