Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Vijesti

Snimljen spot himne susreta mladih s Papom

Snimljen spot himne susreta mladih s Papom

Ovih dana snimljen je spot za himnu mladih za susret s papom Franjom u Sarajevu pod nazivom “Stopama mira”, koju su u organizaciji Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih “Ivan Pavao II.” napisali i uglazbili članovi četiri glazbena sastava iz Sarajeva: zbor Emaus, bend Antonius, VIS Emanuel i VIS Jukić.
Spot donosi kadrove glavnog grada BiH, domaćina susreta s papom Franjom. Razigranost izvođača, sjajna atmosfera, ali i znatiželja građana grada Sarajeva dala je posebnu ljepotu video spota koji se može pogledati na službenoj mrežnoj stranici Centra za mlade ili putem poveznice: https://www.youtube.com/watch?v=Elb15ioWyGM.
Himna susreta mladih s papom Franjom premijerno je izvedena na ovogodišnjem Uskrfestu u Zagrebu. “Mladi Bosne i Hercegovine himnom ‘Stopama mira’ vama, draga braćo i sestre u Hrvatskoj, žele poručiti jedno: Bosna i Hercegovina ima dovoljno čvrsto tlo i za vaše korake tijekom pastoralnog pohoda Svetog Oca Franje našoj zemlji. S ciljem da pokažemo zajedništvo Duha Svetoga, himnom koju ste premijerno imali priliku poslušati upravo vi, želimo svijetu poslati poruku mira. Želimo svijetu tijekom posjete pape Franje pokazati da iako mala i još uvijek ranjena zemlja, Bosna i Hercegovina ima veliko i snažno srce i dovoljno prostora za druge i drugačije”, poručili su mladi u Zagrebu.
Dario Marton

7 svibnja 2015

Nema komentara

Odgovori