Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Naše obavijesti

Ljetnja programska shema

Ljetnja programska shema

Poštovani slušatelji,
uveliko je počelo ljeto, a na programu Radio Marije ljetnja programska shema će započeti od 01. srpnja i trajat će sve do jeseni.
Što to znači? Znači to da će se emisije koje se u sezoni redovito emitiraju uživo prijeći u reprizne termine, te će se za to vrijeme, urednici i voditelji emisija spremiti za novu sezonu.

Donosimo vam popis emisija koje će se reprizirati:
Mala škola teologije, Eko barka, Život s Crkvom, Čuvari naše baštine, Razmišljamo o koncilskim dokumentima, Radujmo se u Gospodinu, Molitveni susreti, Povijesni kutak, Svećenici srijemske biskupije s vama, Putovanje kroz crkve svijeta, Hagioterapija u susret s čovjekom, Emisija za mlade, Život, dakle, biraj!, Papa nam govori, Biti blizak Bogu i čovjeku, Apostolat molitve-Pobožnost srcu Isusovu, Susreti, Mali koncert-Djela klasične glazbe, Bog nam govori-dječji program Radio Marije, Dan Gospodnji, Prigodne emisije, Pregled povijesti crkve, Ja to tako, Kutak ljubavi, Da život imaju i Pregled povijesti crkve.

Emisije koje će se uživo emitirati u tijeku ljeta:
Braći u pohode, Od obitelji do civilizacije ljubavi, Prijatelji Radio Marije zajedno, Nedjeljno razmatranje, Ženski razgovori-kako biti žena vrsna.

Nadamo se da ćete ljeto iskoristiti na najbolji mogući način uz molitvu i Radosnu Vijest.

Hvaljen Isus i Marija!

28 lipnja 2017

Nema komentara

Odgovori