Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Vijesti

Marijaton Radio Marije Srbije 2016.

Marijaton Radio Marije Srbije 2016.

DSC_0617aMARIATHON ZA UREĐENJE NOVIH PROSTORIJA STUDIJA RMS U NOVOM SADU

Dragi prijatelji Radio Marije!

U više navrata smo već objavili da smo za potrebe studija Radio Marije u Novom Sadu dobili na raspolaganje prostorije koje su u vlasništvu župe Imena Marijina. Objavljujemo ovdje dopis-odluku naše biskupije s potpisom našega biskupa. Ovim putem želim i ovako javno zahvaliti i našem biskupu Ivanu i župniku Robertu. Ta odluka nas je jako obradovala jer smo više od godinu dana pokušavali pronaći adekvatni prostor za naš studio. Ujedno zahvaljujem i Franjevačkom samostanu u Novom Sadu i o. Karlu koji nam je ustupio prostorije u kojima smo više od godinu dana snimali i emitirali naše emisije.
U dogovoru s mađarskom redakcijom odlučili smo organizirati jedan Mariathon preko kojega bismo prikupljali novčane priloge za uređenje tih prostorija.
Lijepo molimo sve naše slušatelje volontere i dobročinitelje da nam pomognu kako bismo što prije mogli lijepo i prikladno urediti nove prostorije za naš studio u Novom Sadu i osposobiti ga za snimanje i emitiranje emisija.
Za ovu akciju imat ćete prilike čuti poziv putem džingla a u ponedjeljak i u srijedu ćemo imati i kontakt emisije u kojima ćete se i vi moći javiti s konkretnim prijedlozima, pitanjima i obećanjima vaših priloga.
Unaprijed zahvaljujemo svima.

Hrvatska redakcija Radio Marije Srbije

3 veljače 2016

Nema komentara

Odgovori