Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Vijesti

Natječaj za prijem novih skladbi na Festival ‘Hosanafest’

Natječaj za prijem novih skladbi na Festival ‘Hosanafest’

Ovogodišnji, jedanaesti po redu HosanaFest bit će održan pod sloganom Milost na milost. Tim povodom Organizacijski odbor raspisuje natječaj za prijem novih skladbi. Natječaj je otvoren od 1. veljače do 1. travnja.

Uvjeti natječaja su sljedeći: skladbe tematski moraju imati kršćanski karakter; skladbe ne smiju biti već objavljene niti javno izvođene; trajanje skladbe ne smije prijeći 4 minute; uredno potpisani autori glazbe, teksta i obrade; autor i glavni izvođač pjesme ne smije biti mlađi od 16 godina; u vokalno–instrumentalnom sastavu ne smije biti više od 15 osoba.

Prijava na natječaj dostavlja se na CD–u ili putem elektroničke pošte, a obvezno mora sadržavati sljedeće: oglednu demo snimku pjesme (snimka ne mora biti studijska, ali glazbeno–produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji). Pjesma može biti poslana i u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps; tekst pjesme; kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, e–mail, web i sl.), te navesti zajednicu u kojoj se djeluje; potvrda svećenika.

Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti neće uopće biti razmatrane od stručnog povjerenstva.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost, te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom CD–u, DVD–u, kao i radijskom i televizijskom emitiranju bez traženja nadoknade. Naknadno utvrđivanje neoriginalnosti skladbe povlači za sobom sankcije određene pravilnikom HosanaFesta. Prijavljene skladbe ne mogu se povući, niti će biti vraćene.

Rezultati natječaja bit će autorima objavljeni 20. travnja 2016. godine. Izvođači čije se skladbe uvrste u program Festivala, trebaju studijsku snimku skladbe, te njenu matricu dostaviti u roku od 60 dana po objavljenju rezultata.

Radove slati ili dostaviti na adresu: “Hosanafest”, Beogradski put 436, 24224 Stari Žednik ili na e–mail: hosanafest@yahoo.com.

Dario Marton

29 siječnja 2016

Nema komentara

Odgovori