Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Naše obavijesti

Korizma na Radio Mariji

Korizma na Radio Mariji

Korizmeno vrijeme ove godine započinje, 02. ožujka na Čistu srijedu ili Pepelnicu. Radio Marija je prilagodila svoj program ovome vremenu. U nastavku vam donosimo što ćete moći slušati u korizmenom vremenu.

U srijedu na prvi dan korizmenog vremena, 02. ožujka u 13:00 sati molit ćemo žalosna otajstva Gospine krunice u zajedništvu sa mađarskom redakcijom Radio Marije Srbije, te ćemo ujedno moliti i za mir u Ukrajini. Tog istog dana, započinjemo Veliku devetnicu sv. Josipu, radniku. Svake srijede u 18:30 sati molit ćemo prigodne molitve u ovoj devetnici.

Utorkom ujutru od 07:00 sati u kapeli Radio Marije u Subotici služit će se Sveta misa na nakanu za zaštitu nerođenih beba, za prestanak pobačaja, za liječničko osoblje i za sve koji na duši nose rane pobačaja u okviru Korizmene kampanje Inicijative 40 dana za život.

Svakog dana u terminu, od 11 sati i 20 minuta poslušajte misao dana “Korak po korak do Uskrsa” koju je pripremila Marina Vincer, te od 21 sat i 15 minuta molit ćemo pobožnost Križnog puta.

Petkom u 15:00 sati zajedničkom inicijativom sa Radio Marijom Bosne i Hercegovine i Radio Marijom Hrvatske molit ćemo Krunicu Božanskog milosrđa.

Svake subote, u emisiji “Molitveni susreti” od 20:00 sati možete pratiti Korizmena predavanja u Subotičkoj biskupiji i u Beogradskoj nadbiskupiji.

28 veljače 2022

Nema komentara

Comments are closed.