Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Vijesti

Otkazani „Dani kršćanske kulture“ 2022.

Otkazani „Dani kršćanske kulture“ 2022.

Manifestacija „Dani kršćanske kulture“ neće biti održana ni 2022. godine, priopćio je u petak 14. siječnja ravnatelj manifestacije dr. sc. Miro Radalj.

„Suočeni s okolnostima u kojima nije moguće organizirati ni održati manifestaciju koja bi sadržajnim standardima i posjećenošću bila na razini onih održanih prije pandemije, jedina moguća odluka nam je odgoditi manifestaciju do daljnjega, odnosno do proglašenja kraja pandemije koronavirusa“, pojasnio je dr. sc. Radalj.

Međunarodna manifestacija „Dani kršćanske kulture“ od 2005. godine obogaćivala je duhovni i kulturni život u gradovima Splitu, Šibeniku i Dubrovniku. Vjerna i brojna publika manifestacije pratila je stotine tribina, koncerata, predstava, filmskih projekcija, predstavljanja knjiga, izložbi i predavanja održanih u suradnji s mnoštvom organizacija i institucija u kulturi i tisućama stručnih suradnika i sudionika. Tu lijepu tradiciju prekinula je pandemija koronavirusa zbog koje već treću godinu nizu moramo otkazati održavanje manifestacije, naveo je sc. Radalj.

14 siječnja 2022

Nema komentara

Comments are closed.