Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Naše obavijesti

Mons. Slavko Večerin, subotički biskup u studiju hrvatske redakcije Radio Marije Srbije

Mons. Slavko Večerin, subotički biskup u studiju hrvatske redakcije Radio Marije Srbije

Mons. Slavko Večerin, subotički biskup, posjetio je u subotu, 13.11.2021. godine studio hrvatske redakcije Radio Marije Srbije, susreo se s djelatnicima i vodstvom naše redakcije te predmolio molitvu Anđeoskog pozdrava i Srednjega časa.

Tom prilikom dao je i poduži intervju za našu Radio Mariju. Iskrositili smo njegovo prisustvo u našem studiju pa smo mu čestitali 1. obljetnicu biskupskog posvećenja u ime svih slušatelja, volontera, dobročinitelja i djelatnika naše redakcije uz obećanje stalne molitvene podrške njegovom biskupskom služenju i poslanju u našoj biskupiji.

Biskup je zahvalio na našoj čestitci i molitvama te je uzvratio svojom čestitkom i blagoslovom našoj Radio Mariji za 18 godina postojanja i emitiranja u R. Srbiji.

Čestitku objavljujemo u cijelosti:

Svim slušateljima, volonterima, dobročiniteljima i djelatnicima Radio Marije od srca čestitam 18. rođendan. Zahvaljujem svima koji su u proteklih 18 godina na bilo koji način dali svoj doprinos da se kršćanski glas može čuti i u našim domovima. Neka dobri Bog, po zagovoru kraljice Svete Krunice, providi sve što je potrebno da bi Radio Marija, kao jedini katolički radio u Republici Srbiji, mogla opstati i dalje naviještati Kristovu radosnu vijest. U to ime podjeljujem svima svoj natpastirski blagoslov.

14 studenoga 2021

Nema komentara

Comments are closed.