Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Naše obavijesti

VIII. Svjetski kongres Radio Marija: Svjedoci nade

VIII. Svjetski kongres Radio Marija: Svjedoci nade

Kongres se održava u organizaciji Svjetske obitelji Radio Marije, ove godine pod sloganom “Svjedoci nade”, a sudjeluju radio postaje s 5 kontinenata i iz 78 država svijeta.

Svjetski kongres Radio Marija održava se svake treće godine u Italiji, ali ove godine, zbog epidemiološke situacije, odlučeno je da se kongres održava online putem Zoom platforme. Predsjednik Svjetske obitelji Radio Marije, Vittorio Viccardi, u svom pismu i pozivu, izrazio je nadu za skorim susretom i zajedništvom, čim to epidemiološka situacija dozvoli.

Cilj kongresa je razmjena iskustva, znanja i dobre prakse kako bismo učili jedni od drugih, djelovali još bolje i na duhovni rast naših slušatelja. Tako će i ove godine brojne radio postaje izmijeniti svoja iskustva u organizaciji programa, medijskog djelovanja, radijskih prijenosa, novih emisija, organizacije volontera, promocije i drugih tema.

Molitvu svete krunice i svetu misu u našem programu prenosimo prema sljedećem rasporedu:

  • petak, 25. lipnja u 16h prenosimo molitvu svete krunice – radosna otajstva s Podbrda u Međugorju, BiH; inicijativa “Tvoj narod na putu”
  • subota, 26. lipanj, u 17h prenosimo svetu misu za završetak Kongresa iz Svetišta Naše Gospe u Kibehu, Rwanda

Pozivamo sve naše slušatelje da mole kako bi naš Svjetski kongres i rad bili što plodonosniji.

25 lipnja 2021

Nema komentara

Comments are closed.