Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Duhovni kutak

Čudo Ljubavi

Čudo Ljubavi

Još jedan Božić … Još jedan podsjetnik i dokaz Božje ljubavi prema nama. Čudo Njegove ljubavi čini da sve procvjeta. I u ovim teškim vremenima u kojima se nalazimo, možemo biti uvjereni da će sve biti u redu.

Svanuće dan kada ćemo opet moći slobodno izlaziti. Kada ćemo se opet susretati. Trenuci ispijanja kave u kafiću, zagrljaji, susretanje ljudi koji se drže za ruke i djeca koja trčkaraju okolo, vratiće se u naše živote. Ovo što se događa danas, bit će samo sjećanje, a naš svakodnevni obični život činit će se poput dara – neočekivanog i predivnog. I zavoljet ćemo sve što nam se
do sada činilo obično. I bit ćemo zahvalni za svaku sekundu. Kupanje u moru, izlazak i zalazak sunca, smijeh, … Ponovno ćemo se smijati. A to sve zahvaljujući hrabrosti i snazi svakoga od nas.

Ova godina naučila nas je da mi planiramo, ali Bog odlučuje. On ima plan sa svima nama, za svakoga od nas. Zna što je najbolje za nas. Čvrsto pouzdanje u Njega daje nam hrabrost, jakost. I istom tom ljubavlju kojom On nas ljubi, i mi podržavamo jedni druge. I tom snagom Njegove ljubavi i mi ćemo snažno grliti jedni druge. Onako – baš snažno!

Božić je pobjeda života, ljubavi. Božić je radost, nada, svjetlost. Sve će otići i sve će proći, otići će sve brige i panika. Opet će putovi postati ravni i vrtovi će opet biti puni cvijeća.

Radujmo se za prazničnim stolom Životu, i neka u ove dane Gospodin i maleni Isus pošalju komadić sreće u svaki dom!

Jelena Pinter

26 prosinca 2020

Nema komentara

Comments are closed.