Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Radio Marija na Bikovu

Naš drugi susret u travnju mjesecu bio je na Bikovu, selo pokraj Subotice. Odlučili smo da se susret održi 29. travnja 2016. godine u prije podnevnim i popodnevnim satima. Na Bikovo krenuli su: Rada Bagarić, Antonija Trbović, Miroslav Vukmanov Šimokov i Dario Marton.

Više fotografija možete pogledati na stranici GALERIJA.

Kada smo krenuli i malo bolje pogledali spisak prijave, primjetili smo da ćemo obići naše slušateljice koje nose prelijepo ime, ime Blažene Djevice Marije, zaštitnice našeg radija. 🙂

Prvi susret bio je kod Marije Cvijin. Ona nas redovito sluša, a od ovoga susreta se i registrirala kao prijatelj Radio Marije. Hvala joj na tome!

Sljedeća maršuta bila je kod obitelji Marije i Marka Lukača. Radio Marija u njihovom domu sluša se od samog početka, punih 13. godina i uz nju mole krunicu. U tijeku razgovora sa njima, došla nam je ideja da se uključimo u program i javimo se Marini (koja je tada bila u studiju), to je učinila Marija i pozvala sve slušatelje da mole za Radio Mariju. Na samom odlasku iz njihovog doma, zapjevali smo jednu marijansku pjesmu, koju također ovdje možete poslušati.

“O divna Djevice” – obitelj Marije i Marka Lukač

Naša sljedeća stanica je bila kod obitelji Vukmanov Šimokov. U prijatnom i veselom domu naš susret odvijao se u lijepom razgovoru, gdje smo čak i molili za sve nakane koje dobijamo od naših slušatelja.

Susret se završio kod slušateljice Marine Gabrić, gdje smo se prijatno osjećali i upoznali svu njenu obitelj.

Pri samom dolasku svojim kućama odabrali smo sljedeći susret koji će se realizirati u svibnju 2016. i to u Subotici, a prijave su već uveliko započele.