Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Radio Marija u Subotici!

Treći susret u okviru projekta Radio Marija ide k vama održan je u Subotici. Susret se održao 27.svibnja kada su ulicama Subotice krenule Antonija Trbović, Eržika Rihter i Marina Vincer.

DSC_3844

Prva na redu je bila Vita, stalna slušateljka programa Radio Marije koja nas je dočekala sa osmijehom i obodrila nas u našem projektu i radu. Vita je dugo slušateljka našeg programa i mnoge emisije voli da sluša iako je posebno istakla emisije sa mons. Markom Forgićem i vlč. Draganom Muharemom sa kojim surađuje u održavanju kapele svete Elizabete u bolnici.

DSC_3831

Zatim smo uz pomoć nove tehnologije i Eržikine mape na telefonu uspjeli pronaći i posjetiti i našu slušateljku Irenu koja nam je potvrdila svoju vjernost programu Radio Marije i vjernost Isusu i Marije te nas upoznala sa svojim domom. U tijeku našeg razgovora poželjela je da se javi i Dariu koji je tada bio u studiju kako bi ga pozdravila.

DSC_3833

Treća je na redu bila naša slušateljka Jaga. Ona nas je ljubazno dočekala u svom domu i pokazala nam svoj skromni dom te nam u razgovoru otkrila svoju ljubav prema Bogu i bližnjima. Jaga je inače i volonterka u Radio Mariji, rado dolazi da moli sa nama krunicu a od nedavno je osnovala i molitvenu skupinu iz Malog Bajmoka koja redovito moli krunicu četvrtkom na valovima Radio Marije. Sa njom smo se tijekom susreta uključili se u molitvu krunice Božjeg milosrđa.

DSC_3836

Nakon nje smo otišli u posjet našoj slušateljki Mari koja nas je dočekala sa svojim unukom Dejanom. U prijatnoj atmosferi i razgovoru, sa nama su podjelili svoju ljubav prema Majci Božjoj koju Dejan posebno štuje i voli. Ovaj susret je posebno obogatio nas koji smo krenuli u obilazak naših slušatelja jer nam je Dejan svojom pozitivnošću i iskrenom radošću prenio djelić Božje ljubavi i mira koji ima u svom srcu.

DSC_3840

I na poslijetku smo obišli i slušateljku Katu koja nas je radosno dočekala u svom domu i koja uprkos svojoj samoći i bolesti zrači radošću i mirom koji kako kaže crpi iz molitve i prisutnost Boga u njenom životu.

DSC_3843

Na poslijetku smo se obogaćeni vratili u radio gdje smo svoja iskustva i doživljaje sa ovog susreta podjelili sa ostalim djelatnicima i volonterima Radio Marije. Neka Bog blagoslovi sve naše slušatelje, one koje smo obišli i koje ćemo još obilaziti i neka ih Gospa, Kraljica Radio Marije prati svojim zagovorom i molitvama.