Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Radio Marija u Somboru

Mjesto koje smo prvo obišli bio je Sombor i Bački Monoštor. Krenuli smo 18. ožujka 2016. godine u prije podnevnim satima. Za Sombor krenula je ekipa koju su sačinjavali: vlč. Siniša Tumbas Loketić, Stipan Jurić, Dario Marton i Eržika Rihter.

Više fotografija možete pogledati na stranici GALERIJA.

01

Kada smo stigli u Sombor, obišli smo našu slušateljicu baka Šteficu.

02

U toplom i prijatnom domu, pozvala nas je u posjetu i baka Katica. Ona je naša vjerna slušateljica i kako kaže i u ovim starijim godinama, ona i dalje uči, ali o Nebeskom Ocu i Blaženoj Djevici Mariji i dosta toga je naučila slušajući Radio Mariju.

03

Sljedeća stanica bila nam je kod Svetlane, koja nas je od prošle godine počela slušati i oduševljena je sa našim programom, zato što imamo, kako je rekla, dosta kontakta sa slušateljima.

04

Teta Edita je sljedeća slušateljica koja nas je primila u svoj dom. Ovom susretu priključio se i vlč. Marinko Stantić, župnik naše slušateljice.

05

Iz Sombora krenuli smo u Bački Monoštor, gdje nas je očekivala obitelj Šomođvarac. Koja redovito sluša Radio Mariju i mole Krunicu sa nama.

06

Na samom završetku ovih susreta otišli smo do obližnje crkve i zahvalili Bogu na ovom susretu.

07

Pri dolasku svojim kućama odabrali smo sljedeći susret koji će se realizirati u travnju 2016. i to na Bikovu, selo po kraj Subotice, a prijave tek započinju 04.04.2016.