Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Vijesti

Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u siječnju

Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u siječnju

Vrh top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u siječnju zauzeo je svjetski bestseler br. 1 – „12 pravila za život”, knjiga koja je dugi niz tjedana bila na prvom mjestu svih relevantnih svjetskih top ljestvica najprodavanijih knjiga, a i sada je jedna od najtraženijih na svijetu.
Autor ovog bestselera je poznati klinički psiholog Jordan B. Peterson koji nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red i to ne pomoću površnih instant rješenja nego usvajanjem bitnih istina zajedničkih svim ljudima.
Na drugom mjestu je djelo „Stvoreni za sreću” Fultona J. Sheena u kojem tumači tajnu istinske sreće i koji su nužni koraci u njezinu postizanju.
Treće mjesto zauzima hit knjiga pape Franje „Zdravo Marijo” u kojoj Papa govori o Marijinu otajstvu tumačeći redak po redak molitvu Zdravo, Marijo u živu i plodnu razgovoru s teologom i zatvorskim kapelanom don Marcom Pozzom koji je bio Papin sugovornik i u knjizi „Oče naš“. Slijedi jedinstvena knjiga „Sveta Hildegarda i hrana kao lijek” autora Wigharda Strehlowa, a sadrži sveobuhvatne upute o prehrani sv. Hildegarde koje će biti od pomoći i praktične koristi mnogima koji traže savjete o hrani i zdravlju kao i o načinima priprave zdravih i ukusnih jela.

Knjiga „Božje suze” o. Benedicta Groeschela, psihologa i jednog od omiljenih duhovnih pisaca današnjice nalazi se na petom mjestu top ljestvice. Knjigu je napisao ponajprije za one koji su proživjeli veliku tugu ili tragediju, kao i za njihove najbliže, tako da mogu zajedno s njima proći to razdoblje goleme tuge.
Na šestom mjestu je knjiga „Zabranjeno kukanje” autora Salva Noè, koju je preporučio i predgovor napisao papa Franjo. Putem primjera, vježba i strategija osobnog i društvenog rasta ova knjiga nudi vrlo praktičan i primjenjiv pozitivan pristup životu i poteškoćama. Iznimna knjiga pape emeritusa Benedikta XVI. „Slavlje vjere” je na sedmom mjestu. Benedikt XVI. želi odgovoriti na temeljno pitanje: Kako slaviti Boga na ispravan način?
Na osmom mjestu je knjiga „Hoditi s Bogom – Putovanje kroz Bibliju” u kojoj autori Tim Gray i Jeff Cavins otkrivaju središnju priču koja prožima i ujedinjuje cijelo Sveto pismo te je predstavljaju jednostavno i jezgrovito.

Slijedi poticajna knjiga pape Franje „Sreća u ovom životu” u kojoj Papa toplim, zanimljivim jezikom pristupačnim i vjernicima i nevjernicima daje čitateljima osnovne upute kako pronaći ljubav i sreću u ovomu kaotičnom svijetu.
Na posljednjem mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u siječnju je bestseler „Samo za žene“. Autorica Shaunti Feldhahn otkriva što bi svaka žena – neudana ili udana – trebala znati.
Sve knjige dostupne su u knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr.

5 veljače 2019

Nema komentara

Odgovori