Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Vijesti

Nadbiskup Puljić čestitao srebrnim momcima

Nadbiskup Puljić čestitao srebrnim momcima

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić u javljanju u specijalni program Hrvatskoga katoličkog radija priključio se brojnim čestitarima Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za ostvareni uspjeh na Svjetskom prvenstvu riječima pohvale, čestitke i zahvale.
Nadbiskup je pohvalio izbornika Zlatka Dalića, prateći stožer i srebrne momke koji su timski djelovali, Bogu zahvaljivali za postignute rezultate i njegovali zajedništvo koje ih je dovelo do srebrnog finala. Čestitao je osobito igračima koji su dali sve od sebe kompetentno, s velikim žarom, žrtvom i naporom i osvojili simpatije ne samo svoga naroda nego i diljem svijeta.
Nadbiskup im je zahvalio za nesebičnost u sportskom natjecanju koju su poklonili navijačima, svojoj domovini i narodu. Izrazio je i zahvalu za poruku važnosti zajedništva kako u sportu tako i kulturi i odgoju, kako u industriji, turizmu i politici tako i u svim segmentima društvenog života. „Dao Bog da ta poruka urodi u budućnosti obilnim plodovima”, rekao je predsjednik HBK. Zahvalio je našim nogometašima „za mjesec radosti i ponosa i probuđene nade i snove o kojima su i oni govorili i zato živjeli i kod nas probudili snove kako samo u zajedništvu možemo ostvariti olimpijski geslo da se može i više, i brže i bolje”.

16 srpnja 2018

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *