Subotica 90.7 MHz     Sombor 95.7 MHz     Novi Sad 90.0 MHz     Niš 102.7 MHz     Vrdnik 88,4 MHz

Duhovni kutak

Snježna grudva

Snježna grudva

Kraj svake godine donosi nam promišljanja o onome što je obilježilo tu godinu. Dobro, loše, različiti događaji, osobe koje su bile oko nas, … Kako vrijeme odmiče, više stvari nam je na pameti. Kao snježna grudva. Povećava se sa nanošenjem snijega. Milijuni pahuljica mogu se “pretvoriti” u ogromnu snježnu grudvu. E sad … Ovisi kako ćemo tu grudvu promatrati. Kao nagomilavanje problema ili ćemo od nje napraviti prelijepog Snjegovića.
Sve ono što nam se događa, što proživimo, probajmo oblikovati u nešto lijepo. Iz svakog iskustva izvucimo nešto pozitivno. Ne dozvolimo da od pahulja napravimo blato. Da gledamo samo na poteškoće, boli, izdaje, razočaranja. Uđimo u novu godinu pozitivni, nasmijani, veseli. Dočekajmo našeg Spasitelja s osmijehom na licu, raširenih ruku. Bog nas želi upravo takve. I da od svega onoga što smo proživjeli napravimo prelijepog Snjegovića. Napravljenog s ljubavlju.
Neka naš Snjegović bude slika našeg dobrog raspoloženja, lijepih iskustava, kojeg čine divni događaji i bitne osobe koje su uz nas. Krajem godine očistimo snijeg u svom srcu i napravimo mjesta za najljepšu pahulju našeg života, Svjetlo svijeta, našeg Spasitelja.

Jelena Pinter

23 prosinca 2017

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *